Welkom KRAK! Playlists !

Geplaatst op Geupdate op

All things come to an end … Vanaf maandag kunnen de meesten onder ons de draad terug opnemen en een lange periode van Corona-afzondering achter zich laten. We zijn er nog niet helemaal, maar toch, de zomer is in aantocht.

De Listening-Apart-Together Playlists van Den Boogie zijn een groot succes geweest. Honderden inzendingen en duizenden luistersessies bewijzen dat. Nu we terug in grote mate het dagdagelijkse leven kunnen hervatten, sluiten wij deze lijsten af. Deze blijven wel aanwezig op de Boogie-Website, via de menu-link “Corona Playlists”. Een mooi aandenken aan deze ‘wereldvreemde’ periode, waar muziek, zij het dan online, wel kon overleven en ons veel momenten schonk waar we de sombere of lege momenten konden invullen met prachtige muziek in al zijn stijlen. Bij deze dan ook een hartelijk en welgemeend dankwoord voor iedereen die deze Playlists mee hielp aanvullen, soms zelfs dag per dag. Bedankt allemaal, dit was echt mooi !

Het zou spijtig zijn om deze manier van music-sharing zomaar te laten verdwijnen. Daarom blijft het idee bestaan op onze website. Welkom, KRAK! Playlists. Met een nieuwe naam en dezelfde werkwijze kan iedereen steeds muziek toevoegen aan deze nieuwe lijsten, en wekelijks geven wij een overzicht van de aanvullingen via Facebook.
Men is nu vertrouwd met de manier van inzenden, bij twijfel staat de werkwijze nog eens uitgelegd op de betreffende pagina. Alle muziek is welkom, de enige vereisten zijn : we posten enkel Live muziek, zij het op een podium of in de studio, en de audio-kwaliteit moet goed tot uitstekend zijn. Voorbeeldjes staan uitgelegd op de pagina.
Om niet direct blanco te starten, zijn er reeds een aantal lijsten te beluisteren. Deze bevatten de muziek uit de Corona-Playlists die voldoen aan de norm van ‘goede tot uitstekende audiokwaliteit’. Alle lijsten bevatten steeds 50 songs, genoeg om een avondje muziekluisteren te vullen.

Bij deze is iedereen dus welkom om (verder) mee te werken aan de samenstelling van deze KRAK! Playlists. Een blijvend initiatief van Muziekcafé Boogiewoogie. Momenteel kunnen wij de deuren nog niet openen, maar muziek overschrijdt alle grenzen. We zijn dus steeds aanwezig, al is het voorlopig enkel online.

Geniet mee van muziek, en hopelijk tot snel !

KRAK ! Playlists