Over ons

Deze diashow vereist JavaScript.

 muziekcafé / concertclub BOOGIEWOOGIE – °1988

Adamstraat 46 – 9500 Geraardsbergen
denboogie@gmail.com

open : woe. 18 u. – don. 18 u. – vrij. 15 u. – zat. 20 u.

Den Boogie profileert zich als puur muziekcafé met een constant aanbod van muziekfuiven en concerten in zowat alle genres. Licht- en geluidsinstallaties zijn van topniveau en garanderen een ultieme muziekervaring.
Met een podium van 10 m² en een publieke oppervlakte van 40 m² is de muziekclub erg kleinschalig met een maximum aan sfeer en gezelligheid. Te klein om eten te serveren, bieden wij toch een ruim aanbod aan diverse Belgische bieren.
Zoals voorgeschreven in de wet is dit café rookvrij. Helaas kunnen wij geen rookkamer aanbieden. Clubs en verenigingen vinden hier hun thuishaven en worden op hun wenken bediend.
Wij bieden een divers aanbod aan magazines over muziek, fotografie en verschillende plaatselijke tijdschriften van verenigingen. Den Boogie is een avond- en nachtcafé. Wij zijn open zolang economisch verantwoord.
Muzikanten en artiesten kunnen zich (uitsluitend) via deze website aanbieden voor een mogelijke performance. Op deze website bieden wij steeds een multimediaal verslag van onze activiteiten.